Guió Literari/ Guió Tècnic

-Guió Literari:

Dia de cada dia.

El dia comença aixecant-me a les 7:30 del matí o 6:30 depenent del dia. Els únics dies que m’he d’aixecar a les 6:30 són els dimarts i dimecres. Sóc una persona que tot i que sóc jove, em costa molt aixecar-me sobre tot a l’hivern, ja que, amb el fred, crec que a la majoria li agrada estar-s’hi més estona i sense congelar-se. El primer que faig i tot i que sembla una tonteria és a part d’aixecar i obrir la finestra, m’agrada donar-li el bon dia al meu gos. Seguidament començo a amoinar-me i em vesteixo amb la meva lentitud i mandresa. Sóc bastant presumit i fins que no trobo el que em vull posar aquell dia no surto de casa tot i que arribi tard. Acabat de vestir-me vaig al lavabo, em refredo la cara per despertar-me més. El dilema be quan m’he de rentar les dents. Normalment me les rento després d’esmorzar però hi ha dies que no en tinc gana d’esmorzar i me les rento abans.

Quan ja són sobre les 8: 20-25 o 7:20-25 (depenent del dia) baixo cap a la porteria i o jo espero a un amic que també va a l’escola o ell m’espera a mi. Normalment solem coincidir a la mateixa hora. Després anem a agafar l’autobús. A menys vint o a menys quart ja hi som a l’escola i parlem una mica amb els companys, fins que obrin les portes. Tot i que cada matí m’aixeco molt cansat intento espavilar-me a les clases i a vegades hi estic espavilat però la meva cara li costa canviar de bon matí. Els dies que més cansat i arribo a casa són els dilluns i dimecres, suposo que deu ser perquè són els dies que tinc clase per la tarda i a part dels dimecres haver començat a les 8:00 s’em fa molt pesat. Els divendres són dels dies que més m’agara a part d’estar a prop el cap de setmana, és perquè hi surto a la 13:30, mentre que la resta dels dies hi surto a les 14:30.

Finalment els dimarts i dijous hi faig tenis. Començo a les 19:30 i acabo a les 20:30. L’any que bé si tot va bé, pot ser faig més hores d’entrenament ja que podria estar-hi federat. Hi ha dies en els que no puc anar a l’entrenament ja que haig de fer deures o estudiar. De fet hi ha dies que no en tinc ganes ni d’entrenar ni de fer deures, però és el que hi ha. En quant el cap de setmana l’aprofito el que pugui per fer deures i estudiar però sobre tot per a passar-m’ho bé i anar descansat per el començament de setmana.

-Guió Tècnic:

Pla 1: Pla sencer del día de bon matí.

Pla 2: Pla sencer, estirat al meu llit mostrant tota l’habitació.

Pla 3: Pla mig frontal, vestint-me.

Pla 4: Pla sencer, anant cap a la parada d’autobús amb el meu amic, mostrant a més la carretera, cotxes i la parada d’autobús.

Pla 5: Pla mig, baixant de l’autobús amb el meu amic i amb el cel més clarejat.

Pla 6: Pla general, esperant a la porta de l’escola xerrant amb els amics.

Pla 7: Pla sencer, a classe, tots els alumnes sentats i escoltant el professor7a o anotant.

Pla 8: Pla general del patí amb alumnes jugant a futbol al patí i altres sentats a la galeria xerrant o aprofitant el temps estudiant.

Pla 9: Pla sencer, de nou a la sortida de l’escola amb els alumnes i xerrant de nou.

Pla 10: Pla mig, anant cap a la parada d’autobús de tornada a casa amb el meu amic.

Pla 11: Pla mig, perfil, esmorzant.

Pla 12: Pla sencer, passejant al gos.

Pla 13: Pla mig, fent deures.

Pla 14: Pla general, entrant al tenis.

Pla 15: Pla mig, perfil, supant.

Pla 16: Pla mig, perfil, a la dutxa.

Pla 17: Pla sencer, perfil, dormint al llit.

Deja un comentario